VISUELT VERKSTED

Har du lyst til å prøve deg som keramiker?  Kjenne hvordan det er å forme noe med egne hender? Eller har du bare lyst til å være med på en hyggelig kveld i vakre omgivelser? 

∞ 

Velkommen til et annerledes keramikkurs i regi av Wik Oslo og Slow Design Studio. På verkstedet  til Ragnhild Wik vil du skape ditt eget objekt i keramikk og delta i samtaler rundt temaer som estetikk og skjønnhet, symboler og verdivalg.

Foto: Anne Andersen

Foto: Anne Andersen

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Vi samles rundt langbordet i Ragnhilds vakre verksted, på loftet av en 200 år gammel stall. Her vil du få jobbe med å utforme ditt eget objekt i leire.  Vi tror på gleden i å bruke hendene, utforske egen kreativitet, prøving og feiling. Objektene vil måtte brennes og ferdigstilles av Ragnhild så du vil ikke få de med deg hjem samme kveld. 

Fordi vi har tro på at mat og drikke uløselig henger sammen med sosial hygge blir det servert økologisk suppe og brød, med noe godt i glasset til. 

 

 

OPPDATERING: 
Alle verkstedkveldene er fulltegnet. Hvis du ønsker å bli informert dersom det allikevel skulle bli ledige plasser, eller vi setter opp flere kurskvelder,  kan du legge igjen e-post adressen din her. Det er selvsagt helt uforpliktende.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.


Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

BRITANORD OG NATUREN

Neste
Neste

LYS OPP ÅRETS MØRKESTE DAG