EST

2013


 

 

PHILOSOPHY

Slow Design Studio er et kreativt studio drevet av Marianne Vigtel Hølland. Slow Design er først og fremst en måte å tenke på - en tilnærming til design som fremmer refleksjon og en mer bevisst holdning til hvordan de valgene man tar får konsekvenser, for en selv og andre.

Målet er ikke nødvendigvis at alt skal gå sakte, men å anerkjenne at noen ting trenger mer tid. At det ligger verdi i omtanke for natur, dyr og mennesker. Håndverk og kvalitet er motvekten til masseproduksjon og en forbrukerkultur som er ute av proporsjoner.

Design er et stort begrepet som betegner både prosessen med utformingen av et produkt eller prosjekt, men også det ferdige produktet. Det er mange retninger innen design, og som selvstendig næringsdrivende jobber jeg innenfor flere. Grunnleggende for meg i mine arbeidsmetoder er mitt utgangspunkt som "Slow Designer".

Studioet drives av meg alene, men jeg knytter til meg et stadig større nettverk av flinke og kreative folk. Alene eller sammen med andre tilbyr jeg skreddersydde løsninger til både bedrifter og privatpersoner. 

På disse nettsidene vil du finne artikler som gjenspeiler det jeg jobber med og/eller blir inspirert av.  Produkter, steder, fenomener, inspirasjon til å gjøre selv, eller rett og slett bare fine historier.

Jeg håper det kan være til inspirasjon for deg også!