SLOW NESTING

 
SlowDesignStudio_slownesting.jpg


EN INNREDINGSFILOSOFI

Slow Nesting er et felles prosjekt drevet av Mona Næss og Marianne Vigtel Hølland. Det gjenspeiler i stor grad hvordan vi begge tenker og jobber. Vi liker det enkle og naturnære. Det som er minst mulig ”tuklet” med. Som kråka samler vi på det vi finner. Vi resirkulerer gammelt og fletter det sammen med håndlaget og nytt. Slik bygger vi våre interiører, - kvist for kvist. Personlig, upolert, og naturlig.

Vi ønsker å være en motsats til “bruk- og kastkulturen”, der tidsånden krever at man hele tiden skal fornye hjemmet ved å forkaste det man allerede har. Å skape et godt hjem handler om mer enn trender. Vi tror at kunnskap og økt forståelse om både materialer og tilvirkning av produkter kan bidra til å skape etterspørsel etter en mer bærekraftig tilnærming til interiør. Å fremme norske kvalitetsprodukter og kunsthåndverk med høy estetisk verdi og lang levetid er en naturlig konsekvens av dette.

Det tar tid å lete etter unike skatter fra våre mange dyktige kunsthåndverkere, men vi kan håndplukke og formidle etter avtale både til private og til større interiøroppdrag


Vårt uttrykk er rått og organisk. Mennesket er også en del av naturen, og vi tror at interiører som både gjenspeiler naturen og som påvirker naturen minst mulig negativt, vil oppleves som gode å oppholde seg i. Vi har en lang og bred erfaring innenfor det visuelle feltet og dette er vår visjon som vi ønsker å dele med deg. Ta gjerne kontakt om du er interessert i å vite mer om konseptet og hva vi kan tilby.

Mona Næss - Besøk Mona sin nettside her monanaess.com

Kontakt MarianneVigtel Hølland