INTRODUKSJON TIL NATURVIN LØRDAG

INTRODUKSJON TIL NATURVIN LØRDAG

600.00

Workshop med vinkjenner Bjørn H Vangen

Lørdag 14. September kl 16-17.30

(Samme kurs begge dager)

Naturvin har fått et økende fokus de siste årene. Nysgjerrig på hva det er?

At naturvin er i vinden kan både sees i sammenheng med interessen for et bærekraftig jordbruk og for en produksjon av mat og drikke med fokus på råvarene. Naturvin er en kategori viner som er mer preget av en holdning til vinproduksjon enn fast definerte rammer. Denne holdningen innebærer så lite inngripen som mulig i vindyrkingen og produksjonen

Workshopen/vinsmakingen gir en grundig introduksjon til naturvin. Bjørn H Vangen gjennomgår det grunnleggende knyttet til vinproduksjon, og han ser nærmere på noen av de valgene vinbøndene må gjøre for å lage vin som faller inn under naturvinbegrepet.

Du får smake 6 viner (3 røde og 3 hvite) som faller inn i kategorien naturvin. Hver vin vil bli presentert med en introduksjon til vinområdet, druer som er benyttet og hvilke valg som er gjort av vinmaker. Med deg hjem får du et hefte med informasjon om vinproduksjon og vinene som ble smakt. Heftet kan være til hjelp når du tar dine egne naturvinvalg.

Kurset holdes i vakre omgivelser i et av atelierene i Lavetthusets 2. etasje. Som workshop deltaker får du også spesialpris på Klosterkroas smakfulle økologisk grønnsaksuppe.

Antall deltakere: 18 pr kurs

Pris: 600 kroner

Aldersgrense 18 år

Bjørn H Vangen er en av få i Norge som har fullført Diploma-studiet ved Wine & Spirit Education Trust (WSET) i London. Han jobber til daglig ikke med vin, men har hatt en altoppslukende pasjon for vin i snart 30 år. Les mer om Bjørn og naturviner herMeld deg på nå ved å klikke på knappen under. Hvis du vil melde deg på flere kurs kan du gjøre det ved å gå tilbake til hovedsiden. Din påmelding blir lagret i mellomtiden.
Du fullfører påmeldingen ved å gjennomføre betalingen. (klikk her, eller på handlekurv ikonet øverst i høyre hjørnet av skjermen).


sold out
MELD DEG PÅ