LANG NATURMEDITASJON SØNDAG

LANG NATURMEDITASJON SØNDAG

200.00

BLI MED PÅ JORDENDE YORBA I LØVSALEN

Søndag 15. september 13-14

Naturmeditasjon og jordende bevegelser

Barbent blant trærne, under åpen himmel puster vi friere og får kontakt med naturen. Yorba er en jordende treningsform som åpner kroppen og påvirker psyken med fokus på en sterk og smidig tilværelse. Yorba er utledet av det samiske ordet jorba som betyr sirkel og sirkelen symboliserer helhet. Med sirkulære og bølgende bevegelser får vi energien til å flyte bedre i kroppen. Yorba henter inspirasjon fra Yoga og thai chi såvel som urfolks intuitive tilnærming til dans og kroppsutfoldelse. Pusten er viktig og får mye fokus, øvelsene tilpasses ditt behov og din kropp.

Ingen forkunnskaper er nødvendig. Ha gjerne på deg ledige klær som gir god bevegelsesfrihet. Vi foretrekker å være barbente for best kontakt med underlaget, men om du helst vil ha sko så ta gjerne på gode sko med myk såle.

Workshopen passer for alle, men barn under 12 år må ha med seg en voksen.
Som workshop deltaker får du også spesialpris på Klosterkroas smakfulle økologisk grønnsaksuppe.

naturlig-vis.org
yorba.no


Meld deg på nå ved å klikke på knappen under. Hvis du vil melde deg på flere kurs kan du gjøre det ved å gå tilbake til hovedsiden. Din påmelding blir lagret i mellomtiden.
Du fullfører påmeldingen ved å gjennomføre betalingen. (klikk her, eller på handlekurv ikonet øverst i høyre hjørnet av skjermen).

sold out
MELD DEG PÅ