ODE TIL ILDEN

ODE TIL ILDEN

600.00

Tønnebrenning av keramikk i vannkanten

Lørdag 14. september 12-15 og søndag 15. september 12-13.00

Keramikk er et resultat av elementenes samspill, der ild/varme spiller en svært viktig rolle. I denne workshopen skal vi brenne keramikk som Ragnhild har forberedt og råbrent, på åpne flammer, slik man har gjort det til alle tider. Ved å pakke inn keramikken i ulike organiske materialer vil den få spennende avtegninger. I vannkanten på vakre Hovedøya fyrer vi opp en tønne og legger leire og organiske materialer lag på lag. Der skal leiren langsomt brenne over natten. Samspillet mellom de ulike elementene har alt å si for resultatet. Hvilke organiske materialer vi legger i tønna sammen med leiren, tilgang på luft, fuktighet og temperatur. Alt er med på å påvirke resultatet. Det gjør prosessen uforutsigbar og usigelig spennende. Keramikken kan sprekke eller den kan åpenbare de mest fantastiske mønstre.  

Vi pakker og setter i gang brannen på lørdag og så møtes vi til åpning av tønne og utpakking av keramikk på søndag. Ingen forkunnskaper er nødvendig og det er ikke nødvendig å ta med noe.
Kle deg etter været og ta gjerne på klær du ikke er redd for.

Du vil få mulighet til å kjøpe keramikken vi brenner. Priser fra 500 kr per del.  Som workshop deltaker får du også spesialpris på Klosterkroas smakfulle økologisk grønnsaksuppe.

Workshopen passer for alle, men barn under 12 år må ha med seg en voksen.
Max antall deltakere: 12
Pris: 600 kroner

wikoslo.noMeld deg på nå ved å klikke på knappen under. Hvis du vil melde deg på flere kurs kan du gjøre det ved å gå tilbake til hovedsiden. Din påmelding blir lagret i mellomtiden.
Du fullfører påmeldingen ved å gjennomføre betalingen. (klikk her, eller på handlekurv ikonet øverst i høyre hjørnet av skjermen).

sold out
MELD DEG PÅ