TILBUD PÅ EN TANKEVEKKENDE OG VAKKER JULEGAVE

jul

JULETILBUD -kjøp TO BØKER, Betal KUN 700,-

(ØNSKER DU FORHANDLERPRIS? SCROLL HELT NED TIL BUNNEN…)

Visuell Visdom er en helt spesiell bok som vil interessere de som er opptatt av keramikk, såvel som nordisk kulturhistorie, wabi sabi filosofi og naturestetikk.

 
Runen» som er risset inn i omslaget symboliserer at alt henger sammen med alt.

Runen» som er risset inn i omslaget symboliserer at alt henger sammen med alt.

 

ALT HENGER SAMMEN MED ALT

Visuell Visdom er en høykvalitets billedbok, med korte tekster og tankevekkende norrøne kvad, i perspektiv av vår tid. Boken har tekster på både norsk og engelsk, og er full av vakre bilder. Den er gitt en omsorgsfull og påkostet produksjon, trykket i Europa, på resirkulert høykvalitetspapir, med miljøvennlige farger. Vår visuelle norrøne wabi sabi filosofibok er først og fremst et forsøk på å hylle vår fantastiske natur, og å se vår egen nåtid i lys av den rike kulturarven vi forvalter.

Her kan du se bilder fra boka og et lite utvalg tilbakemeldinger vi har mottatt fra lesere (i all beskjedenhet … ) . Scroll ned for å finne bestillingsinformasjon.

 

BESTILL BOKEN NÅ:

5 PK. VISUELL VISDOM / VISUAL WISDOM
salg
Hurtigvisning
5 PK. VISUELL VISDOM / VISUAL WISDOM
Sale Price:kr 700,00 Original Price:kr 2 250,00
Antall:
Kjøp
VISUELL VISDOM / VISUAL WISDOM
Hurtigvisning
VISUELL VISDOM / VISUAL WISDOM
kr 499,00
Antall:
Kjøp
 
 
visuellvisdom_slowdesign.jpg

Med helt sort omslag, åpen rygg sydd med sort tråd er Visuell Visdom et minimalistisk og estetisk blikkfang på stuebordet.

 

VIL DU BLI FORHANDLER?

Vi søker flere forhandlere. I tillegg til i Scandinavia er boken solgt til Nederland, Tyskland, Sveits, Brasil, England, Australia, og USA. I Norge selges den i utvalgte gallerier, design- og interiørbutikker som Norway Designs, Bolina, Nr 9 i Sandefjord, Galleri Soon, Ask Interiør, Milla Boutique og Mathilde Store for å nevne noen.
Dersom du kunne tenke deg å forhandle boken så ta kontakt for et tilbud.

VISUELL VISDOM SOM GAVE TIL FORRETNINGSFORBINDELSER

Er du i beit for gode gaveideer til forretningsforbindelser, kunder ol kan vi tilby bokpakker til svært gode priser. Kjøper du ti bøker får du de til kun 250 kr per stk. Mot et lite tillegg i prisen kan vi pakke de vakkert inn i vakkert kvistpapir, og legge ved et kort med en hilsen fra dere.

 
 
Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

KVELDSKURS I VILLSTRIKK MED AXELSONS INSTITUTE

Neste
Neste

JULEBUTIKK I VERKSTEDET