JULEBUTIKK I VERKSTEDET

jul

5. NOVEMBER
19. NOVEMBER
3. DESEMBER
10.11. &12. DESEMBER

Schweigaardsgate 56. inn i bakgården, opp trappen,
(ring på ringeklokken merket Wik Oslo om porten er smekket igjen.)

wik_slow-16.jpg
stars_slowdesign-12.jpg
L2030312.JPG
bivokslys.jpg

De årlige julemarkedene pleier å være hyggelige lyspunkter i den mørke årstiden. Julemarkedene i Stallen har alltid vært veldig godt besøkt, med til tider lange køer utenfor og trangt om plassen inne. I år kan vi ikke gjøre det. I stedet har Ragnhild og jeg innredet hennes verksted som en liten butikk og vi vil holde åpent annehver torsdag frem mot jul, samt en langhelg. Dette håper vi kan bli et fint alternativ til julemarked. Med mange åpningsdager gir vi dere tid.

Tid og rom til å fordele dere utover og gjøre en hyggelig og personlig handel i ro og mak. Vi lover å gjøre så godt vi kan for å skape god julestemning.

wikOslo.jpg
slow_strikkepinner.jpg
B1008097.jpg

Hvis du ikke ønsker, har mulighet, eller bor andre steder i landet for den saks skyld, vil vi fortløpende legge ut varer i nettbutikken. Jeg pakker inn alle bestillinger i vakkert naturpapir og en personlig touch.

Husk uansett at vi ikke har store varelager. Vi selger hovedsaklig unike håndlagde, kortreiste produkter ofte er det kun én av hver. Vi rekker heller ikke å lage opp så mye nytt før jul så når det er tomt så er det tomt…

Varmt velkommen til oss!

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

TILBUD PÅ EN TANKEVEKKENDE OG VAKKER JULEGAVE

Neste
Neste

STEINFINE INTERIØRDETALJER