HOW TO AVOCADO

Jeg er veldig glad i avokado. Den smaker godt, er næringsrik og tettpakket med svært nyttige næringsstoffer og den kan dessuten brukes til så mye mer enn bare å spises. Jeg har for eksempel eksperimentert mye med å bruke både steinen og skallet til plantefarging. Jeg har fått frem nydlige farger i alt fra korall til mørk rosa av å la tørkede avokado stener og skall få trekke i vann over lengre tid.

GIS ORGANIC

Da jeg i sommer fikk en henvendelse fra damene bak GIS Organic, Helen G. Håndstad og Tonje E. Dahlstrøm ble jeg så glad. GIS Organic er en produktserie basert nettopp den utrolige næringsrike oljen fra avokadoen.

NATURE IS ENOUGH

Foreløpig består produktserien av en olje og en leppepomade. Avocadooljen fra GIS Organic er som navnet sier helt økologisk. Den er 100% kaldpresset fra avokado av typen Fuerte. Oljen er rik på Lechitin, stappet med vitaminer og  Ωmega 3.
Den kan med fordel brukes både som ansiktsmaske, kroppsolje, og behandling av negler, arr eller hårmaske. Som skjegg, og bartpleie er den også  helt utmerket. Leppepomaden er selvsagt også helt naturlig 100% økologisk og mettet med næringsrike pleiende stoffer for leppene. I tillegg til å inneholde avokado olje inneholder den bivoks og vitamin E, som gir god lindring for tørre lepper.

Henvendelsen fra GIS Organic resulterte i et samarbeid hvor jeg utviklet nye etiketter til leppepomaden deres samt et kort til å dele ut med produktene. Alt er trykket lokalt og på resirkulert papir. Dette er virkelig gode produkter, og det gleder meg at de finner veien ut i stadig flere butikker og nettbutikker.

Les om hvordan du kan bruke GIS Organic sin avokadoolje som hårkur.