JULEMARKED PÅ SALT 27. - 28. NOVEMBER

Illustrasjon: Sandra Blikås - gjengitt med tillatelse av Oslo Supermarked

“For oss er et marked mye mer enn en shopping-tur, det handler om å skape en helhetsopplevelse - et marked, et spisested, en plass for sosialisering og kulturopplevelser. Du som publikum vil få muligheten til å tusle rundt blant en rekke boder og aktiviteter. Det vil være rom for å spise digg mat, ta en kopp gløgg, teste ut kvalitetsøl, lytte til god musikk samtidig som du kan gå på skattejakt blant våre aktører, som kan by på alt fra illustrasjon til keramikk, gjenbruk, matgaver, bøker, design, smykker og klær, samt mye mer.”

Oslos supermarked inviterer også i år til, et annerledes, edgy og koselig julemarked. De legger mye tid og kjærlighet i å finne fantastiske kunstnere og produkter som du ikke visste at fantes, med fokus på bærekraft og gjenbruk. Et kuratert utvalg i det unike området på Salt gir publikum en gylden mulighet til å kose seg med julegavehandelen, samtidig som de støtter norske uavhengige aktører. Tar du turen hit en av helgne i desember er du også med på å bidra til et mangfoldig kulturliv fylt av produkter fra dyktige norske kunstnere, designere og håndverkere.

Julemarkedet arrangeres de tre første adventshelgene fra klokken 11.00 - 17.00 på SALT.

NB: Jeg deltar kun den første helgen, 27. og 28. desember og tar blant annet med meg Villstrikk bøker, strikkepinner, garn og diverse villstrikk produkter.
Håper vi sees!

Les mer om arrangementet og alle deltakerne på Oslo Supermarked og følg facebook siden for oppdatert informasjon.

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

JULEMARKED I KERAMIKK VERKSTEDET 11. DESEMBER

Neste
Neste

MØBLER MED MENING