JULERITUALER OG ØVELSER I VENNLIGHET

Når solen er lengst unna og dagene er korte, er det lett å føle seg litt fortapt. Det er så lett og gli inn i mørkets melankoli, og glemme gleden. Med en ny nedstegning og dystre utsikter kan det føles ekstra mørkt.
Da må vi selv skape lyset. Gjennom hyggelige tradisjoner og enkle ritualer som folk til alle tider har gjort før oss. Tenn et lys, gi deg selv tid og omtanke. Dekk et vakkert bord og inviter en venn, gå en tur, lukt på grantrærne, mediter eller les en god bok, send et julekort til noen som setter pris på en hilsen, og bruk tid på å finne gaver med mening og omtanke. Eller kanskje du skal lage de selv?
Jeg har et ambivalent forhold til å selge produkter da jeg egentlig ikke ønsker å bidra til mer kjøpejag, men samtidig anerkjenner jeg at tingene vi omgir oss med har stor påvirkningskraft i livene våre. Det jeg selger på mine nettsider er kuratert eller laget av meg i den hensikt å bidra til økt bevissthet, mer tilstedeværelse eller på andre måter bidra til en litt langsommere verden. Vi har bestluttet at vi gjennomfører årets julemarked til tross for nye regler. Vi holder avstand og bruker munnbind. Jeg åpner også mitt studio for deg som vil se møbler og strikk, ting jeg ikke får med meg til markedet, og nettbutikken er alltid åpen. Der finner du forøvrig også masse tips og ideer til ting du kan lage selv og glede deg over helt uten å bruke penger. Jeg håper du finner inspirasjon, glede og håp i noe av det som formidles her.

Gledelig advent!

 

JULEMARKED LØRDAG 11. DESEMBER HOS WIK OSLO
Julemarkedet hos Ragnhild Wik /Wik Oslo avholdes som planlagt fra kl 12-17
inn i bakgården). Vi følger alle retningslinjer for at du skal kunne handle trygt. Les mer om markedet og hvem som deltar her.

ÅPENT STUDIO ONSDAG 15. DESEMBER

Jeg åpner studio onsdag 15. Desember fra klokken 12- 18.

Hjertelig velommen innom for å se, handle garn, strikk, bivoks lys og bøker i mitt studio i

Idrettsveien 14 på Jar.

NETTBUTIKKEN ER ALLTID ÅPEN

Vi pakker og sender fortløpende. Keramikk kan hentes hos Wik Oslo etter avtale, øvrige produkter kan hentes hos Slow Design Studio etter avtale.

Besøk nettbutikk

HUSK DESEMBER KAMPANJEN I NETTBUTIKKEN


Bruk booksaremagic ved betaling så får du 25% rabatt på alle bøker i nettbutikken (gjelder kun på nett).

 
Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

SJELEFRED TIL LEIE

Neste
Neste

BIBLIOTERAPI (OG ET DESEMBERTILBUD TIL DEG)