PAUSE

Tid til å gjøre andre ting. Reise, spise, være sammen, oppleve … Hvor ofte har du opplevd at forventningene tar overhånd? At du ender opp med å føle deg sliten, skuffet, presset til å gjøre en hel masse ting, mens alt du egentlig ønsker er å ligge helt stille i en hengekøye under ett tre?

I år går jeg inn i ferien med en bevisst intensjon om å gi meg selv pause fra alle tanker om alt jeg kunne burde, skulle gjøre.

Vi skal ut på havet, i vår vakre gamle seilbåt, - som alltid, og jeg skal bæres av havet og flyte på min egen opplevelse av væren.

På Ananda er livet enkelt. Vi skal sitte i baugen og kjenne den milde sommerbrisen ruske oss i håret, se på solnedgangene, være stille sammen. Kjenne hvordan båten bærer oss på vannet, være i elmentene og bekymre oss for ingenting annet enn hvor vinden tar oss.

Det blir en fin kontrast etter en forsommer med mange hus-, hage- og kundeprosjekter. Vi har pusset opp (eller var det ned?) bygget kjøkken og kjøkkenhage, laget bed, og planer for fremtiden. Og til dere som har lurt på hvor det ble av mine planlagte kurs og workshops denne våren; jeg beklager, men tiden (eller var det meg?) var dessverre ikke moden. Men vi har gjennomført Yorba på låven og et tredagers vintage marked. Det har gått over all forventning. Så mange besøkende, så hyggelige tilbakemeldinger, så mange vakre ting som nå skaper glede og resonans i hjemmene og hjertene til sine nye eiere. Det føles dypt tilfredsstillende, og intenst.

Jeg gleder meg over alt jeg har skapt, og tilgir meg det jeg ikke fikk gjort. Jeg gleder meg også over mine fantastiske kunders prosjekter som jeg skal jobbe videre med etter sommeren. En viktig, vill, vond og vakker fortelling skal bli til en bok, et kunstnerskap skal redefineres, et akademi for chi gong, yoga og lydhealing skal formidles, og mitt lenge annonserte interiørkurs skal se dagens lys (jeg har mine ord i behold som slow designer, - ting får ta den tiden de er ment å ta).

Ikke minst skal Ingvild og jeg invitere til et nytt vintage marked i låven. Denne gangen med et inspirasjonsforedrag om interiør, for dere som vil være interessert i det. Mer info om det kommer snart, men foreløpig ligger det an til å bli lørdag 31. August og søndag 1. September, så sett gjerne av tid i kalenderen allerede nå.

Men aller først - en pause.
Jeg ønsker deg en riktig god og lang sommerpause med tid til å være akkurat slik du lyster!

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

EKLEKTISK, PERSONLIG & UNIKT INTERIØR

Neste
Neste

VERDIFULL VINTAGE