FØRJULSHYGGE PÅ KERAMIKKVERKSTEDET

slowdesignStudio_wikoslo.jpg

I går var jeg på det vakreste verkstedet jeg vet om, hos Ragnhild i WIK Oslo. Nye visittkort, klistremerker og kort ble levert akkurat i tide til helgens julemarked. Kortene ble så fine og det er hyggelig å levere det personlig.

Ragnhild har gjort det til et slags varemerke å invitere andre formgivere og kunsthåndverkere med på hyggelige tilstelninger i den gamle stallen som nå utgjør, showroom og verkstedet til Wik Oslo.


"For oss som ikke har kollegaer og sitter alene og jobber store deler av tiden er det så hyggelig å samles. Dette er i tillegg til et marked en herlig sosial greie, nesten som et julebord for oss." sier Ragnhild.
 

HÅNDLAGEDE JULEGAVER

Er du av de som liker å kjøpe håndlagede produkter til jul kan jeg på det varmeste anbefale deg å ta en tur til Wik Oslo sitt verksted førstkommende lørdag.
Dette er et julemarked med høy kvalitetsfaktor, og en fin anledning til å snakke med kunstnere, håndverkere og formgivere, og kjøpe deres unike produkter. Stallen åpner dørene klokken 12 .00 og holder det gående langt utover kvelden.

De som deltar på årets julemarked er: Hillevi bøker, Guri Sandvik, Mette Strøm, Beathe Hustoft, Yngve Jørgensen, Alice Helseth, Andrea Muribø, Hege Gimle, Mette Fjørtoft Vågsnes, Karen Marie Glad Visnes, Ann Kristin Møsth Wang og selvsagt Ragnhild Wik.
Jeg har plukket et lite utvalg av bilder fra deres produksjon under. Jeg har desverre ikke tilgang på fotografer fra alle deltagerne, og bildene jeg har er bare representative for det de lager, jeg kan ikke garantere at det er akkurat disse produktene de har med seg på lørdagens marked. Men dere får et inntrykk av bredden, og det er så mye vakkert å boltre seg i.
Ta turen på lørdag om du kan, dette blir garantert hyggelig!

Adressen er: Schweiaardsgate 56, 0656 Oslo