HORISAKI HATTER

Foto: Jonas Lindström

Herlige hatter fra dypet av de svenske skoger. Inspirert av naturen, utviklet med respekt for fortidens kulturer, laget for hånd, vakre og formbare- som livet selv. Horisaki er en design duo bestående av ekteparet Horisaki – hattemaker Karin og smykkedesigner Makoto. Svenske og Japanske håndtverkstradisjoner forent i et produkt som vil bæres med stolthet av envher som setter den på hodet.  En Horisaki hatt  er tilvirket i hårfilt, noen går tilogmed gjennom ild og vann. Når du tar den i bruk vil den forme seg etter hodet ditt, og blir med det enda mer unik. Materialene fortsetter å utvikle seg, og blir bare vakrere med årene.

“Vi håper å nå mennesker som tør å gå sine egne veier”, sier duoen. Med deltagelse i Moteuken i Paris og innpass i noen av motebransjens råeste butikker kan mye tyde på at det målet er helt innenfor rekkevidde….

La dere trekke lenger inn i Horisakis magiske univers på www.horisaki.com.