FUGLEREDET

Foto: Bilder lånt fra www.treehotel.se

Jeg er dypt fasinert av fuglenes intense innsats om våren. Har du sett hvordan de jobber?  Frem og tilbake frem og tilbake flyr de. Plukker med seg en kvist her, en ulldott der og vever det hele forsiktig sammen. Hver fugleart – sin teknikk. Langsomt vokser de frem, vakre små hjem for nye fuglegenerasjoner. En vakker liten del av det store kretsløpet…

Ville det ikke være fantastisk å bo i et slikt fuglerede? 

I de dype svenske skoger kan du nettop det. Høyt oppe i et tre ligger det et gigantisk fuglerede. Bare at dette fuglerede er ikke laget av noen fugl, men av mennesker. “The Bird`s Nest” er en hytte for mennesker, utformet som et overdimensjonert fuglereir. “The Bird`s Nest” er tegnet av Bertil Harström. Hytta har plass til en familie på 4 og det er fullt mulig å besøke den. Dit vil jeg.


See www.treehotel.se for booking og mer informasjon.