RUMINATE TO ILLUMINATE

 

“Better to illuminate than merely to shine” 

Thomas Aquina

 

FLEGMATISKE  FORTELLINGER

Jeg har et kjærlighetsforhold til lamper. De er bokstavlig talt lyspunktet i et rom og lampen har mye å si for hvordan rommet fremstår.  Jeg ender ofte opp med å lage mine lamper selv  for å få de akkurat slik jeg ønsker. Jeg har både strikket og tovet lampeskjermer, og satt sammen lampeledninger og sokler. 

Mine lamper er håndlaget og unike.  De er laget av naturmaterialer, som råsilke, lin, og ull fra gammelnorsk spælsau. Det er norske sauer som blir behandlet bra, og lever gode liv. Ulla er helt ubehandlet og fargene er sauenes egne. De store maskene i skjermene filtrerer lyset og gir et mykt vakkert lys. Lampene bidrar til god atmosfære i ethvert rom som de får lyse opp.  Ikke en lampe er lik en annen, for den som lytter vil den forteller deg sin egen historie. 

Jeg produserer nå lamper og skjermer for salg. Fordi dette er håndlagde produkter som tar tid å lage hender det at jeg selger de ut raskere enn jeg klarer å produsere dem,  men så snart jeg har lamper for salg legges du ut i min lille nettbutikk. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller spesielle ønsker.  

VIKTIG: Lampeskjermene er små på disse lampene og det er viktig å ikke bruke pærer som blir for varme. Da kan du få skjemmende svimerker på skjermen. Jeg bruker helst led pærer, de avgir ikke varme i det hele tatt. Alternativt lav watt halogen. Hvis ikke må du dimme lysene ned.

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto:Filippa Tredal

Foto:Filippa Tredal

Foto: Slow Design Studio

Foto: Slow Design Studio

Foto:Filippa Tredal

Foto:Filippa Tredal