KUNSTEN Å SKRIVE JULEKORT

 

“I love to rest,
When the long day's through,
But most of all,
l love thinking of you.”
 
 Giorge Leedy

slowcard14_web.jpg

“ jeg tenker på deg…”

Det er sjelden man finner noe annet enn reklame, aviser og regninger i postkassen. Å plukke opp en konvolutt med vakker håndskrift pirrer nysgjerrigheten, og gir en liten sitring av glede jeg kjenner igjen fra barndommen.

- Noen har tenkt på meg!

slowcard_skrivejulekort_web.jpg
slowcard_julekortsamling05_web.jpg

Kvantitet fremfor kvalitet

Det trenger ikke å være mange ord. Noen ganger er en setning nok. Men den betyr noe for deg, aller helst i relasjon til den du skriver kortet til blir det personlig. Kanskje er det en følelse fra et hyggelig minne fra året som gikk, eller å gi et ønske for året som kommer. Et fint sitat, eller kanskje er det så enkelt som å skrive; “Jeg er glad i deg”?

I fjor trykket vi opp en serie med ulike vakre kortmotiver. De ble så populære at vi bestemte oss for å kjøre en runde til. Kortene er så miljøvennlige som man kan få de. De er trykket med plantefarger på resirkulert papir. Papiret er produsert i Sverige, trykkeriet ligger i Danmark, og der er de så dedikert til miljøet at de kun serverer vegetarmat i kantinen. Forøvrig kommer all deres energi fra vindkraft.

Hvis du liker våre miljøvennlige julekort kan du bestille de her, eller du kan komme på et av julemarkedene vi deltar på før jul.

Foto: Filippa Tredal