FOTOVERKSTED MED JOANNA MACLENNAN

 

Slow Design Studio har gleden av å tilby kurs i "Slow Photography" med den anerkjente Fransk/Britiske Interiør- og kunstfotografen Joanna Maclennan, i de magiske lokalene til Ragnhild Wik (Wik Oslo). 

joannamaclennan_slowphotography.jpg
 

The art of slow photography

Å komponere gode stilleben er en kunst . Å forevige de gjennom kameralinsen på en måte som yter objektene rettferdighet, og forteller en visuelt vakker historie er ingen mindre kunst.  Mestrer du begge har du et svært virkningsfullt verktøy for å formidle historier med potensiale til å gripe andre. 

Joanna er en etterspurt interiør- og stilleben fotograf med anerkjente magasiner som The World of Interiors, Milk Magazine, Christies Interiors og Elle Decoration på kundelisten (for å nevne noen). Hun har også gitt ut, og vært bidragsyter i flere interiørbøker. 

Verkstedet til Ragnhild Wik (Wik Oslo) er perfekte omgivelser for å skape visuell magi. Stallen er mer enn 100 år gammel, med intakte tregulv og sprukne murvegger. Et stort takvindu gir godt med naturlig lys, og den taktile keramikken til Ragnhild er svært takknemlige fotoobjekter.  

Har du lyst til å komme hit for å lære mer om hvordan en profesjonell interiørfotograf jobber?

raghnild wik 13.jpg
raghnild wik 22.jpg

 

PRAKTISK INFO:

Kurset avholdes mandag 13. August.  
Vi vil gjennomføre ett formiddskurs fra kl. 10.00 - 14.00,  og et ettermiddagskurs fra kl 17.00 -21.00. 

Kurset er todelt, og består av en teorigjennomgang hvor Joanna gir en overordnet innføring i grunnleggende forståelse av fotografering, lys og komposisjon. Deretter følger en del hvor alle få jobbe med egen styling og fotografering under veiledning av Joanna.  Det vil her bli gitt individuell oppfølging og tilbakmeldinger.

Det er ikke nødvendig å ha mye erfaring med fotografering og avanserte kameraer for å delta, men grunnleggende forståelse for fotografering er ønskelig. Du må ha med eget kamera.  Vi tar max inn ti deltakere per kurs for å sikre at alle får individuelle tilbakemeldinger av Joanna. Ettersom Joanna ikke snakker norsk vil all undervisning foregå på engelsk. 

Kurset vil gi deg en bedre forståelse for hvordan du kan komponere og ta gode interiørbilder. I tillegg håper vi å gi deg en herlig dag i inspirerende omgivelser.   

Det blir enkel servering. 

Pris for kurset (enten formiddag eller ettermiddag) er 1800,-. Det er bindende påmelding og max ti plasser per kurs.   

Sikre deg din plass ved å melde deg på nå (se påmelding nederst på siden). 

Les mer om Joanna Maclennan her. 

Les mer om Wik Oslo her

Har du spørsmål

Alle foto: © Joanna Maclennan