KORTREIST HYTTELYKKE

Makeløs-stue.jpg

Vi leier ut “Makeløs” til dere som vil komme seg ut i naturen og leve det enkle liv.
Du kan lese mer om betingelsene og se bookingkalender fore eventuelle reserverasjoner her

Innerst i Lommedalen, en frisk spasertur fra busstoppet som du når på en drøy halvtime fra byen, ligger en snart 100 år gammel tømmerhytte og skuer utover fjorden og skogkledde åser. Hytta har hverken strøm, innlagt vann eller bilvei frem. Her må det fyres med ved og skal du på toalettet er det den gode gamle utedoen som gjelder. Vannet henter du i brønnen, et lite solcelleanlegg sørger for at du kan lade telefonen få leselys om kvelden, og arbeidslys over kjøkkenbenken, men ellers er det stearinlys som sørger for belysningen.

Hytta har to soverom hvorav det ene har tre køyesenger, og det andre en smal dobbeltseng med overkøye. Det er altså fullt mulig å være 9 mennesker her om man er gode venner. Kjøkkenet har gassbluss og gasskjøleskap i tillegg til en herlig vedfyrt komfyr. Det er også en parafinovn på det ene sovereommet. Om standarden er enkel skilter hytta til gjengjeld med en fantastisk utsikt og herlig atmosfære. Ikke minst har vi investert i det vi mener er den største luksus; bialetti espressokoker og melkeskummerog vakre håndlagde keramikkkrus fra Mona Næss.

Her kan du kjenne på følelsen av å være tett på naturen uten å bruke timer i bil for å komme dit. Vi har sett elg (den største jeg har sett med stort flott gevir) et orrfuglpar som holder til i område ser vi stadig vekk, hakkespetter. småfugl og ekorn.




Vi vil gjerne dele opplevelsene på dette herlige stedet med flere som lengter etter den roen fravær av moderne hjelpemidler gir. Du kan lese mer om betingelsene og se bookingkalender fore eventuelle reserverasjoner her eller sende meg en forespørsel på epost.


Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

VEGEN TILBAKE

Neste
Neste

OM Å PAKKE INN