KVELDSKURS I VILLSTRIKK MED AXELSONS INSTITUTE

 

Axelsons Institute er nordens største og eldste skole innen yoga, kropssterapi, meditasjon og massasje. I 2021 vil de også tilby kurs i Villstrikk.

 

Hvis du er nysgjerrig på Villstrikk og ønsker å lære mer kan du nå bli med på introduksjonskurs i Villstrikk, hos Axelsons. Vi setter opp fire kurskvelder av 2,5 time med Villstrikk.

De fire kurskveldene har temaene: nærmere naturen, nærmere deg selv, inspirert av naturen, og forbindelser (intensjon og tilstedeværelse). Selv om de ulike kveldene har forskjellige temaer er ingen betingelse og delta på alle (men du får en kurskveld gratis om du melder deg på alle fire). Jeg er glad for sjansen til å løfte frem strikking som en metode for å roe ned, nærme seg naturen, og lytte til en selv, og gleder meg til dette samarbeidet. Første kurskveld er allerede 13. Januar og du melder deg på via nettsidene til Axelsons. Der finner du også mer informasjon om priser og datoer.

gå til AXELSONS HER 

 

HVA ER VILLSTRIKK?

Villstrikk er en meditativ øvelse som bringer deg nærmere naturen, såvel som deg selv, gjennom et håndarbeid. Det er en måte å strikke på som fremmer refleksjon og tilstedeværelse. Når du villstrikker, strikker du med omtanke for naturen og dyrene, med rene materialer. Du strikker fra hjertet ikke hodet. Med naturen som en uendelig inspirasjonskilde kan du kombinere materialer og teknikker, og skape spennende teksturer som gir din strikk en helt personlig og unik signatur. Å forme noe langsomt, fra en løs tanke om noe man har lyst til å skape, til å se hvordan det vokser frem mellom hendene og til slutt blir til noe helt spesielt, som du kan bruke og glede deg over i mange år. En sterk motvekt i et samfunn hvor alt blir skapt for oss.

Perfekt, uperfekt - som naturen selv.


MER OM VILLSTRIKK

Å villstrikke er å strikke med rene naturmaterialer.

Å villstrikke er å strikke med rene naturmaterialer.

Villstrikk gir mening til det du strikker.

Villstrikk gir mening til det du strikker.

Villstrikk bringer deg nærmere naturen - og nærmere deg selv

Villstrikk bringer deg nærmere naturen - og nærmere deg selv

 
Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

MULIGHETENENS TID

Neste
Neste

TILBUD PÅ EN TANKEVEKKENDE OG VAKKER JULEGAVE