AIAYU + SLOW DESIGN STUDIO = SLOW STITCH WORKSHOP

AIAYU - TEKSTILER MED SJEL

Det danske design brandet Aiayu er kjent for sine vakre strikkeprodukter av ull fra lama, yak og i cashmere, samt sine svale økologiske bomullsklær og sengetøy. Aiayu er et merke jeg har fulgt med på lenge da de i tillegg til å produsere nydelige varige produkter, har høy troverdighet når det kommer til etisk og bærekraftig design. De har flere ganger vunnet pris for "beste etiske merke" i Danmark.

Navnet Aiayu er boliviansk og betyr sjel. Det meste av det som strikkes kommer nemlig fra Bolivia hvor Aiayu har egen fabrikk med en etisk og miljøvennlig produksjonslinje. Mye er dessuten håndstrikket av driftige bolivianske damer. Lamaene i Bolivia går fritt og lever gode liv. Det gir sjelfulle plagg.

 
SlowDesign_Aiayu1.jpg
SlowDesign_Aiayu2.JPG
 

BLI MED PÅ EN HYGGELIG KVELD MED SLOW STITCH WORKSHOP

 
Bli med på vår Slow Stitchworkshop hos Ayaiu - den 27. Februar.

Bli med på vår Slow Stitchworkshop hos Ayaiu - den 27. Februar.

 

Jeg ble så glad da jeg i fjor høst ble kontaktet av Liv fra Aiayu Norge, med spørsmål om jeg kunne tenke meg et samarbeid. Vårt samarbeid vil i første omgang synliggjøres gjennom et felles event i Aiayus herlige lokaler i Hegdehaugsveien i Oslo. Torsdag 27. februar inviterer vi til “slow stitch workshop”.
Å reparere fremfor å kaste og kjøpe nytt er ikke bare det eneste riktige å gjøre, men det er også veldig tilfredsstillende. Klærne fra Aiayu er allerede fulle av sjel, men når du stopper eller lapper på klærne du er glad i legger du enda flere lag av mening til plaggene dine. Når vi atpåtil gjør det i en sosial setting, blir det dessuten veldig hyggelig.
Vet du ikke hvordan du går frem? Det gjør ingenting, ta med deg en genser eller noe annet med hull som du ønsker å stoppe så gjør vi det sammen. Alle som melder seg på får et nydelig lite reparasjonskit i en aiayu mappe med nåler, tråd, broderiramme og en liten huskeliste som vi vil gå gjennom denne kvelden.

Du melder deg på ved å sende en mail til hege@aiayu.com Det er begrenset antall plasser så meld deg på før det blir fullt.

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

OM Å PRODUSERE MED OMSORG...

Neste
Neste

Craft your Identity - Inspirerende pusterom på travel designmesse