DESIGN OG KUNSTHÅNDVERK MED VARIG VERDI

Invitasjon til en annerledes handleopplevelse hos Wik Oslo

19. NOVEMBER - 3. DESEMBER - 10.11. &12. DESEMBER.
kl 12.00 - 18.00
*

Schweigaardsgate 56. inn i bakgården, opp trappen.
(Ring på ringeklokken merket Wik Oslo om porten er smekket igjen.)
*Med forbehold om endringer i Covid-19 situasjonen.


verdande_slowdesign-55.jpg
wik_slow-25.jpg
wik_slow-27.jpg
verdande_slowdesign-28.jpg
wik_slow-14.jpg
wik_slow-02.jpg
wik_slow-13.jpg
verdande_slowdesign-30.jpg
wik_slow-07.jpg

Hugen veit berre

kva som bur

hjarta nær

(Håvamål; utdrag fra Visuell Visdom)

I den gamle stallen i bakgården i Gamlebyen har vi laget en butikk, akkurat slik vi ville elsket å komme til selv, og HUG er beskrivende for det vi ønsker å formidle med vår lille verkstedsbutikk.
Det er et vakkert begrep som er i ferd med å forsvinne ut av språket vårt. Det er et ord som rommer mye, det kan bety sjel, intensjon eller tanke, men også å huske, attrå og lengte. I noen sammenhenger brukes det også om varsel,i betydningen forutanelse, som en følelse av at noe, (ofte uhyggelig) kommer til å skje.

Vi vil selge ting med sjel, ting som er håndlaget, langsomt og med intensjon om å vare lenge. Vi er ikke opptatt av å selge mye, men vi ønsker å gi en god opplevelse rundt handelen og selge meningsfulle ting. Ting som taler til ditt hjerte, for da vet vi at det vil gi glede og bli tatt vare på. Unike interiørvarer, vakker keramikk, bøker, skinnprodukter, hånddyppede lys i bivoks, og resirkulert stearin. Plantefargede tekstiler i lin, ull og silke og nydelig ekslusivt garn. Håndreide strikkepinner, og sysaker som gjør at du kan reparer klærne dine når det trengs. Mye håndlaget og unikt, det meste kortreist og alt har vi plukket ut av hugen og hjertet.


Butikken kommer ikke til å holde åpent hver dag, men vi vil fortløpende legge ut åpningstider på slowdesign.no og i i sosiale medier så følg med her.

Første åpningsdato er altså den 8. Oktober, og vi der fra klokken 12.00 - 20.00. Neste dato er 22. Oktober samme tid!

Du er varmt velkommen!

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

STEINFINE INTERIØRDETALJER

Neste
Neste

ESTETISK GJENBRUK