MA - ET ØYEBLIKK AV STILLSTAND PÅ SOFT GALLERI 10. JUNI

ma er å skape rom for klarhet og ro

amItooloud_softgallery-18.jpg

MA ER forståelsen for at våre erfaringer er tett forbundet med tid og rom

Sentralt i boken am i too loud er det japanske begrepet MA - det lar seg vanskelig oversette til norsk med ett ord, men kan beskrives som et intendert mellomrom, slik som pausen i et musikkstykke, den nøye kuraterte avstanden mellom to vakre objekter, eller meningen mellom linjene i en tekst.

Det kan også beskrives som de mentale pausene vi trenger for å se ting klart, den nødvendige avstanden til en hendelse, stundene av ro som gir ideene plass til å utfolde seg.

MA er de definerende øyeblikkene fylt av ingenting

På Galleri Soft ønsker vi å skape et lite MA. Omgitt av bokens univers lager vi special editions og inviterer deg til å dele det vi tror vil bli et vidunderlig lite øyeblikk av MA med oss.

Les mer om eventet på Galleri Soft her.

Du kan lese mer om kunsteneren Anne Tveit Knutsen her

Og du kan lese mer om bokprosjektet her.

fra invitasjonen til SOFT

VELKOMMEN TIL EN TAKTIL BOKLANSERING; ET ØYEBLIKK AV STILLSTAND

Tekstilkunstner Anne Tveit Knutsen og Slow Designer Marianne Vigtel Hølland inviterer til en annerledes boklansering og en taktil opplevelse, i bakgården på SOFT.

Både kunstneren og designeren vil være tilstede og feire utgivelsen av boken "am i too loud?». Omringet av tekstile materialer og verktøy lager de special editions denne dagen. Helt unike varianter inspirert av bokens innhold kan bli med deg hjem om du vil.
Bakgården blir innredet også med inspirasjon fra boken, som et MA fra byens støy er du invitert til å bli med oss å lytte til det usagte.

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

YORBA OG VILLSTRIKK RETREAT 3.- 5. SEPTEMBER

Neste
Neste

PASSIFLORA