JULEMARKED I STALLEN

På lørdag er det klart for julemarked i det stemningsfulle verkstedet til Ragnhild Wik (Wik Oslo). Stedet kalles for Stallen fordi det er en mer enn 200 år gammel stallbygning i en bakgård i Gamle Byen i Oslo. Stedet oser av sjarm og når den i tillegg fylles av vakre håndlagede ting fra Ragnhild og av hennes kollegaer så blir det en stemning som bare kan anbefales på det sterkeste. 
Dette er et julemarked med høy kvalitetsfaktor, og en fin anledning til å snakke med kunstnere, håndverkere og formgivere, og kjøpe deres unike produkter. Stallen åpner dørene klokken 12 .00 og holder det gående langt utover kvelden.


"For oss som ikke har kollegaer og sitter alene og jobber store deler av tiden er det så hyggelig å samles. Dette er i tillegg til et marked en herlig sosial greie, nesten som et julebord for oss." sier Ragnhild.

Julebordet blir vakkert med keramikk fra Wik Oslo Foto: Filippa Tredal

Julebordet blir vakkert med keramikk fra Wik Oslo Foto: Filippa Tredal

UNIKE JULEGAVER 

Er du av de som liker å kjøpe håndlagede produkter til jul kan jeg på det varmeste anbefale deg å ta en tur til Wik Oslo sitt verksted førstkommende lørdag.

De som deltar på årets julemarked er: Sara Skotte, Guri Sandvik, Mette Strøm, Beathe Hustoft, Alice Helseth, Hege Gimle, Mette Fjørtoft Vågnes, Karen Marie Glad Visnes, Henrik Rasmussen, Liv Høgli og Ragnhild Wik i tillegg til undertegnede. 

Jeg har plukket et lite utvalg av bilder fra deres produksjon under. Jeg har desverre ikke tilgang på bilder fra alle deltagerne, og bildene jeg har er bare representative for det de lager, jeg vet ikke hva de ulike tar med seg til lørdagens marked. Men det gir et inntrykk, og det er mye vakkert å glede seg over. Ta turen på lørdag om du kan, dette blir garantert hyggelig!

Adressen er: Schweiaardsgate 56, 0656 Oslo  Les mer om eventet her.