OM SLOW DESIGN STUDIO


FRA KVANTITET OG PROFITTJAG TIL KVALITET OG ANSVAR


Slow Design er først og fremst en måte å tenke på - en tilnærming til design som fremmer refleksjon og en mer bevisst holdning til hvordan de valgene man tar får konsekvenser, for en selv og andre.

Målet er ikke nødvendigvis at alt skal gå sakte, men å anerkjenne at noen ting trenger mer tid. At det ligger verdi i omtanke for natur, dyr og mennesker. Håndverk og kvalitet er motvekten til masseproduksjon og en forbrukerkultur som er ute av proporsjoner. Design er et stort begrepet som betegner både prosessen med utformingen av et produkt eller prosjekt, men også det ferdige produktet. Det er mange retninger innen design, og som selvstendig næringsdrivende jobber jeg innenfor flere. Grunnleggende for meg i mine arbeidsmetoder er mitt utgangspunkt som "Slow Designer".

Foto: Filippa Tredal

Foto: Filippa Tredal

Slow Design Studio er et kreativt studio drevet av Marianne Vigtel Hølland. Jeg driver det alene, men knytter til meg et stadig større nettverk av flinke og kreative folk. Alene eller sammen med andre tilbyr jeg skreddersydde løsninger til både bedrifter og privatpersoner. 

På disse nettsidene vil du finne artikler som gjenspeiler det jeg jobber med og/eller blir inspirert av.  Produkter, steder, fenomener, inspirasjon til å gjøre selv, eller rett og slett bare fine historier.

Jeg håper det kan være til inspirasjon for deg også! 

Ta gjerne kontakt om du ønsker å bli en del av mitt nettverk, eller ønsker en vurdering av hvordan du kan tilføre din virksomhet mer verdi og mening.

Alle bilder på disse sidene er tatt av Slow Design Studio om ingen andre er kreditert. Jeg deler gjerne, men setter pris på om du tar kontakt først dersom du har lyst til å bruke noe av det du finner på sidene.