EN GOD JUL

Hva skal til for at din jul skal bli bra?

For meg er det mindre snarere enn mer som skal til. Jeg søker det upolerte, rufsete, slitne, uperfekte. 
Jeg blir gladere av å sanke kongler på tur i skogen enn i blomsterbutikken.  Kjøper heller færre gaver av høyere kvalitet.  Supplerer med personlige presanger jeg har laget selv.   

Min jul er enkel. 

Et godt sted å starte for å hente inspirasjon til en enklere JUL er nettopp boken «GOD JUL» av Heidi Bjørnsdotter Thorvik og May B. Langhelle. Boken er vakker, utformet med respekt for tradisjoner, samtidig som den gir inspirasjon til fornyelse av oppskrifter og bruk av materialer. Ting du kan lage selv. Små julehistorier du helt sikkert har hørt før, som det derfor er koselig å høre igjen.

Sett deg ned, senk skuldrene og hygg deg med boka, inviter familiemedlemmer til å skrape vekke noe av det som kjennes unødig denne julen, og erstatt det med noe som er meningsfullt for dere.

Da blir det EN RIKTIG GOD JUL!

PS: Noen vil kanskje legge merke til at jeg har skrevet om GOD JUL boka før. Jeg er ikke betalt for å gjøre det, men jeg kjenner Heidi og deler hennes engasjement. Ingenting vil glede meg mer enn om boka hennes selger godt og bidrar til flere hjemmelagde presanger under de mange juletrær i årene som kommer. Besøk nettsidene til Heidi her. 
Alle bildene i dette innlegget er tatt av May B. Langhelle.

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

VÅRYR ELSKOV

Neste
Neste

STILLSPACE – ØYEBLIKKETS TILSTEDEVÆRELSE