WILD WOOD

EN VILD OASE

SLOW INSPIRASJON

Ingvild Flesland og Olaf Rademacher er kjent for mange. De har figuert i utallige avis, interiør og livsstilsartikler de siste årene da deres livsstil for mange fremstår som eksotisk.  Langt inne i skogen i Heggedal (30 min utenfor Oslo) driver de sitt virke. De lever som de lærer i harmoni med seg selv og omgivelsene. Jeg har har gleden av å jobbe med dette inspirerende paret og deres filosofi og livsstil treffer meg midt i hjertet.

Konseptet deres har fått betegnelsen WILD WOOD, et inspirasjonssenter hvor du nærmest blir infusert av grønn energi. Du kjenner det allerede i det du tar av inn på de smale bratte bakkene oppover mot deres rike, på toppen av Solfjellveien. Huset deres ligger tilbaketrukket fra de andre og nyere husene i området. I det du går inn i hagen føler du også at du entrer en annen verden.

Her tipper vennlige høner rundt på tunet, omgitt av katter, (og ganske ofte kattunger… ). Hagen er et kraftsenter året igjennom. Det er en evig kilde til energirik mat og et praktisk utslag av den plantevisdom som Ingvild deler. Både i form av mat,  (som du alltid får servert her) kurs eller også i bokform og nå også på egne nettsider.  Jeg har deltatt på kurs og kan anbefale det både som en lærerik, men også utrolig inspirende og hyggelig opplevelse i seg selv.

Huset er en gammel prestebolig som er satt opp igjen, og gitt en skikkelig designløft. Og i huset finner du en innredning som best kan beskrives som en fantastisk samling skatter fra fjern og nær med en helt egen «groove».

Ingvild holder jevnlig kurs i sin mat og livstilsfilosofi. Det er nærmest umulig å beskrive konseptet på få linjer. Til det er det for omfattende, og jeg ville stått i fare for å måtte ty til for mange klisjeer. Dette er slow living i praksis og for de mange som hungrer etter å dreie livet over i et nytt og litt mindre hektisk spor kan kursene til Ingvild virke som et vidunderlig avspark.

Wild wood føles som en oase av ro i en ellers hektisk verden.  Gå inn på www.wildwood.no for å sanke mer «vildskap”.