SLOW SHOPPING

En interiørbutikk som i stedet for å utvide butikken, innreder en leilighet hvor folk blir invitert inn for å at livet med ro?  God idé....

 

EN BEHAGELIG OPPLEVELSE

Artilleriet er en interiør forretning i  Gøteborg. Godt kjent for de fleste interiørinteresserte, også i Norge. Med en eklektisk miks av brukt og nytt, og en eksepsjonelt god teft, har de nå, i anledning sitt 5 års jubileum åpnet det de kaller "Artilleriet Studio". 
Det er rett og slett en egen leilighet, innredet av Artilleriet. Et sted hvor man kan slå seg ned og ta livet med ro. La seg inspirere av omgivelsene eller bare slå av en prat. Jeg hadde gleden av å vandre rundt i denne leiligheten i sommer. På en het sommerdag hvor gatene myldret av turister og Gøteborgere,  føltes leiligheten som en sval og stille oase.  
I en vanlig butikk myldrer det av varer og ting, som sloss om oppmerksomheten, og det kan føles vanskelig å se for seg hva som blir fint i interiøret hjemme.  Ofte er butikkene fulle av andre kunder også, og det kan stresse oss i valgene vi tar når vi handler. 

 

Her nøt jeg turen fra rom til rom, helt alene i den store leiligheten.  Ingen masete selgere,  kun en vennlig ung mann som ønsket meg velkommen og ba meg si ifra om jeg lurte på noe, og siden trakk seg tilbake. 

Et sted som tillater at man bruker tid. Tenker seg om, opplever produktene i mer autentiske omgivelser enn i en ordinær butikk.

Behagelig er ordet som kommer til meg.
Jeg drar gjerne tilbake hit, og håper at det, som så mye annet av det Artilleriet viser, blir en trend...