VÅRT HJEM

"Det er utstrakt bruk av naturmaterialer som tre, stein, betong, lin, og ull. Familien liker å tenke gjenbruk og utforske å gjøre ting selv. "

I August utgaven av interiørbladet "Vakre Hjem og Interiør" finner du nå en stor artikkel om hvordan vi har valgt å innrede vårt hjem. Jeg synes artikkelen ble fin og er glad for at magasinet ville skrive om hjemmet vårt. Jeg liker å være omgitt av ting som betyr noe for meg og kan fortelle en historie. Det kan være i form av å være en gave fra noen vi bryr oss om, et minne fra en spesiell reise eller opplevelse, fine materialer, eller rett og slett ting som er laget med følelse og innlevelse. 

Jeg har full forståelse for at bladet ikke kan ramse opp historiene til hver minste ting vi ser på bildene, men ettersom jeg er opptatt av det vil jeg gjerne dele noen av de med dere. Mange av opphavsmennene bak disse tingene har jeg gleden av å samarbeide med.  Jeg er så stolt av mine gode venner, kunder og kontakter og synes de fortjener å bli trukket frem og har derfor skrevet om de på hvert av bildene under. Mange av navnene under vil være linket til artikler jeg har skrevet tidligere,  så kan du lese mer om du er interessert i å gå i dybden.

Alle de nydelige bildene er forøvrig tatt av fotograf Filippa Tredal og arrangert av stylist Tone Kroken. Jeg synes de har vært så flinke til å fange lyset og stemningen i vårt hjem.  Bildene ble så fine at vi til og med fikk forsiden på bladet.  : )

 Teksten i artikkelen er skrevet av Mai Eckhoff Morseth (ikke gjengitt her bortsett fra første avsnittet.)  Hele artikkelen leser du i August utgaven av Vakre Hjem & Interiør som er i salg nå, eller du kan finne den som PDF her.