MITT STUDIO

EN ROLIG RAMME

BONYTT SEPTEMBER 2016:

I Bonytt denne måneden kan du se bilder fra mitt studio og lese hva jeg legger vekt på når jeg innreder.

"Da hun innredet atelieret jobbet hun etter de samme prinsippene som hun formidler til sine klienter. Jeg er opptatt av materialtitet og taktile kvaliteter, og vil fremme gleden og nødvendigheten ved å ta gode valg på alle områder. Vi trenger mer etisk og bærekraftig design. "

Det å jobbe hjemmefra har som alt annet fordeler og ulemper. Først og fremst bidrar det til at jeg har en roligere hverdag enn jeg ellers ville hatt. Jeg har et eget studio i huset som jeg går til så jeg føler at jeg er "på jobb", men jeg kan være fleksibel i kombinasjon med familielivet. Jeg sparer tid og ikke minst miljøet ved å bo på samme sted som jeg jobber.  Når været er godt åpner jeg de store skyvedørene og tar inn luktene fra hagen, og lyden fra glade ungdommer (vi bor rett ved en ungdomsskole). Jeg har innredet med møbler jeg har samlet over tid, arvet, kjøpt brukt på finn, eller laget selv. Jeg har satt inn en snekkerbenk og en gammel vev, fordi jeg er opptatt av å gjøre ting fysisk, før det eventuelt digitaliseres, og har stor glede av å jobbe med hendene). Jeg opplever at mine kunder synes omgivelsene er inspirerende. For meg gjør det også godt å vite at huset vårt er i bruk på flere måter i stedet for at det står tomt store deler av dagen.

  Artikkelen fra Bonytt kan du lese her.(PDF) 

Tusen takk til Filippa Tredal for fantastiske bilder og Tone Kroken for styling, og til Maria Aarli-Grøndalen som har skrevet om meg i Bonytt.