JULEMARKED PÅ STUDIO ASK

Kom kom og kjøp unike, håndlagede julegaver,  eller kom bare for kosen

studioask_julemarked.jpg

I år som i fjor, blir det julemarked i de magiske lokalene til Studio Ask på Bryn.
Kom i julestemning med deilig julemat, grønne planter og unike produkter.

Ragnhild Wik og jeg deler stand i år som i fjor. I tillegg til min Villstrikk og Ragnhilds intuitive keramikkkunst vil de som kommer på markedet være de aller første til å se vår bok “Visuell Visdom”. Hvis alt går som planlagt får vi noen rykende ferske eksemplarer fra bokbinderen og åpner for et ekslusivt forhåndssalg denne helgen. (Den store boklanseringen blir ikke før i Januar).

Våre poetiske kort var svært populære i fjor, og vi har trykket opp nye. På 100% resirkulert kvalitetspapir, med vegetabilske farger og med energi kun fra vinden er dette de mest miljøvennlige kortene du kan få tak i.

ANDRE DELTAGERE

Inspirasjon til hvordan du pynter både ute og inne med vakre grønne planter og tilbehør får du hos Aina på Passiflora. Hun har stort utvalg i de vakreste kranser, planter, blomster og lys til den som er ute etter det unike. 

M&M SKOGENS RO er et tospann med fokus og engasjement for skog og mark. Kortreist design med elementer fra naturen gir ekte juledekor til hjem og hytte.

MONICA HELLMAN driver Det glutenfrie verksted som tilbyr sunne, næringsrike, glutenfrie og økologiske melmikser med mindre sukker og mer fiber, helt uten hvetestivelse. Hun kommer på markedet med spennende produkter og boka Glutenfri Jul. Det er boka for deg som vil fylle små og store kakebokser med glutenfrie godsaker, som ønsker å lage spiselige med ekstra omtanke, eller bare noe raskt og godt til julekaffen.

SPORENSTREK styler studioet i herlig nordisk juleånd og lager cafe med kortreist og ekte mat laget med kjærlighet. De selger spiselige gaver og har i år med seg Yngve Tingstad Norges ukronede Ostekonge fra Thorbjørnsrud Ysteri som selger norsk cheddar, blåmuggost og lager raclette. Han tenner sitt sveitsiske jern og servere smeltet ost til Sporenstrek sine deilige juleretter. Senk skuldrene å ta lunsjen hos oss på julemarkedet.

Studio Ask er et kreativt studiofellesskap som holder til i fantastiske lokaler i et gammelt teglsteinshus på Bryn. I tillegg til å være et matstudio, holder de ulike events og markeder gjennom året. Blant annet har de gjennom de siste årene bygget seg opp et stort og trofast publikum til sitt årlige julemarked.  
Adressen er Jernbaneveien 4 0667 Oslo

JULEMARKEDET HOLDER ÅPENT FRA KLOKKEN 11 - 17.00 LØRDAG OG SØNDAG 24. OG 25. NOVEMBER!

Jeg håper vi sees!