TYVSTART ADVENT MED JULEMARKED HOS STUDIO ASK

Kom i julestemning med funky julemat, grønne planter og unike produkter.

studioask_2019.jpg

Også i år blir det julemarked i de magiske lokalene til Studio Ask på Bryn. DU kan forvente deg fantastisk julemat, alltid med en uventet vri fra Sporenstrek jentene. De styler studioet i herlig nordisk juleånd og lager cafe med kortreist og ekte mat laget med kjærlighet. Uendelig med inspirasjon til dekorasjoner med grønt og levende fra Aina på Passiflora. Hun har som alltid et stort og utrolig spennende utvalg i de vakreste kranser, planter, blomster og lys til den som er ute etter det unike. Mona Næss er også tilbake i år med sin vakre keramikk. I år er jeg ikke med selv, men Mona Næss vil ta med seg litt av mitt på sitt vakre keramikkbord. Og jeg skal være der å få med meg litt av stemningen på lørdag formiddag.

Har du ikke andre planer mellom klokkken 11 og 17 lørdag eller søndag så ta deg en tur da. Det blir garantert god stemning!

Studio Ask er et kreativt studiofellesskap som holder til i fantastiske lokaler i et gammelt teglsteinshus på Bryn. I tillegg til å være et matstudio, holder de ulike events og markeder gjennom året. Blant annet har de gjennom de siste årene bygget seg opp et stort og trofast publikum til sitt årlige julemarked.  
Adressen er Jernbaneveien 4 0667 Oslo

JULEMARKEDET HOLDER ÅPENT FRA KLOKKEN 11 - 17.00 LØRDAG OG SØNDAG 23 OG 24 NOVEMBER!

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

ADVENTSSTAKEN

Neste
Neste

DOWN TO EARTH OPPSUMMERT