VERKSTEDET PASSIFLORA

In joy or sadness flowers are our constant friends.
— Okakura Kakuzo
 
aina-553x590.jpg
passiflora_web.png
 

MED PASJON FOR DET GRØNNE


Å bringe grønt inn i hjemmet bidrar til godt inneklima, i tillegg til visuell nytelse, som jo også er viktig, og visuell nytelse får du i rike monn hos Passiflora. Aina er kjent for sine enormt vakre buketter. Og hennes unike teft for vakre og litt sjeldne planter gjør at folk valfarter fra store deler av Østlandet til butikken hennes. Butikken er forøvrig ikke en vanlig butikk, til det har Aina det for travelt. Men hver torsdag og lørdag holder hun åpent i første etasjen på den vakre teglesteinsgården til Studio Ask. Du vil bli overrasket over hvor mye man kan få plass til på relativt lite plass. Denne grønne oasen bugner av fantastiske blomster, grønne sukkulenter, kaktuser og litt interiør, som regel er den også stappfull av mennesker i åpningstiden. Det er helt umulig å ikke bli bergtatt når man kommer dit, og det er også umulig å komme hit en gang uten å føle behovet for å komme tilbake. Her finner du et fascinerende rikt utvalg av planter såvel som potter, urner og annen dekor som du ikke finner noe annet sted. Alt med en egen rustikk sjarm .

Jeg har hatt gleden av å jobbe med floristen Aina Nyberget fra Verkstedet Passiflora det siste året. Det har blant annet resultert i at Aina har fått nye nettsider, en oppbrushing av profilen og jeg har fått mange nye vakre planter inn i huset (det er komplett umulig å gå fra et møte hos Aina uten samtidig å handle med seg planter hjem). At prosjektet har tatt lang tid beror blant annet på hennes dedikasjon til blomstene. Aina bruker så mye tid på sine små vakre venner at det rett og slett ikke blir tid.

Besøk nettsidene hennes her og la deg inspirere av bilderaset jeg har tatt fra mine besøk hos Aina.