SLOW NESTING PÅ NORDIC LIVING - OPPSUMMERT

SlowNesting_stand3.jpg

Sammen med Mona Næss hadde jeg gleden av å designe og kuratere en 80 kvm stor messestand på design og interiørmessen Nordic Living i Januar 2019.

Du kan lese mer om bakgrunnen for standne, mål, konsept og deltakerne vi inviterte med oss på standen her.

Kort oppsummert opplevde vi alle at dette ble et vellykket prosjekt. Standen var godt besøkt gjennom alle dagene, besøkende uttrykte stor begeistring, ble værende lenge og mange kom også tilbake flere ganger. Spesielt gjorde vår kunstnere inntrykk gjennom sine demonstrasjoner med ull og keramikk, og flere hadde glede av å teste egne evner ved teinen, rokken og keramikkbordet, mens andre nøyde seg med å beundre våre dyktige kunstnere i aksjon.

Vi fikk mange gode diskusjoner og refleksjoner rundt kunst og kunsthåndverk vs masseproduksjon, naturmaterialer, bærekraft og verdivalg.
Tusen takk til alle som brukte tid og ressurser på å få dette til!

Dersom du er interessert i å vite mer om konseptet, komme i kontakt med noen av våre deltakere eller kunne tenke deg å samarbeide med med Mona eller meg om interiørprosjekter så ta gjerne kontakt med meg.