FORTELLINGER FRA TIDENS MORGEN

 
12.jpeg

“Rocks and minerals: the oldest storytellers.”


― A.D. Posey

 

Visste du at det vi kaller stein egentlig er en fast samling med ulike bergarter og mineraler? Enkelt forklart er det sammensetningen av mineraler, bergarter som gir ulike steintypen sine særegne utseende og egenskaper. Hvilke materialer som er presset sammen over hvor høyt press, under hvilken temperatur og over hvor lang tid er blant annet faktorer som avgjør stenenes utseende. Enhver sten bærer med seg sine unike fortellinger, samlet over lang, lang tid.


ELVV er leverandør av steinvservanter til det norske markedet. De har et bredt sortiment av materialer og former. Fra de helt stramme og minimalistiske til rustikke og naturnære. En servant fra ELVV er et rent naturprodukt fremstilt med effektive metoder som gir minimal beslastning på miljøet. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Filippa Tredal om en billedserie for ELVV. Et forsøk på oversette steinenes historie til visuelle fortellinger. Resultatet av den første bildeserien kan du se her.

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

URO

Neste
Neste

HÅNDVERK +