ODE TIL ILDEN

 
 
workshop_web2.jpg

RÅ KJÆRLIGHET

Vi trenger ild
Vi trenger noe å brenne for. Vi trenger kjærlighet for å holde hjertet varmt. Vi trenger lek for å beholde alvoret. Vi trenger å trosse vår egen frykt så vi kan stå for det vi tror på.
Vi søker,
leter etter balansepunktet
hvor vi kan brenne rent,
Ikke slukke , ikke brenne opp
før tiden er inne
Nok luft, nok fukt, nok næring
I syklusen er det håp.
Perfeksjon er ufullkomment,
Alt henger sammen med alt.

-Visuell Visdom

 

Ragnhild Wik

UFORUTSIGBARt OG perfekt UPERFEKT

På sitt vakre verksted i Gamlebyen skaper Ragnhild Wik unike keramiske kunst- og bruksobjekter. Objekter som bærer preg av en leken, ufullkommen og fryktløs tilnærming til materialene.

Målet er ikke å perfeksjonere allerede etablerte håndverks-teknikker, men å jobbe frem en egen signatur gjennom eksperimentering. Skape noe unikt med egne hender, som kanskje kan vekke en følelse. Ikke fordi det er perfekt, men fordi skjønnheten ligger i det uperfekte.

Samspillet i naturen og elementene er et gjennomgående tema i Ragnhilds verk, Ild, jord, luft og vann. Naturens krefter er voldsomme, likevel er det så lite som skal til for å forskyve den skjøre balansen. På Down to Earth kan du være med å utforske elementenes fine samspill, og uforutsigbarhet i en brenneworkshop. Dersom du har egen råbrent keramikk du har lyst til å ta med deg så kan du gjerne gjøre det.

Foto: Filippa Tredal fra boken Visuell Visdom

Foto: Filippa Tredal fra boken Visuell Visdom

Foto: Inger Marie Grini

Foto: Inger Marie Grini

ODE TIL ILDEN
600.00
MELD DEG PÅ