VILLSTRIKK SAMLING I STUDIO

Er du nysgjerrig på Villstrikk?

Velkommen til en hyggelig og inspirerende Villstrikk kveld i mitt studio. Du vil en liten innføring i Vilstrikk, se hva jeg strikker på for tiden, kikke i boka om Villstrikk (som du også kan kjøpe med deg) og forøvrig anledning til å ta, se på og eventuelt kjøpe garn fra mitt unike og om jeg skal si det selv helt nydelige garnlager. Jeg fyrer i ovnen og serverer god kaffe og te, sammen skaper vi en fin opplevelse. Du kan ha strikket mye eller lite, villstrikk handler om veldig mye annet enn prestasjon.

I første omgang setter jeg opp tre datoer nå i høst. Det er begrenset antall plasser, og ettersom jeg ikke har arrangert dette før vet jeg ikke hvor stor interessen er, så ikke nøl altfor lenge med å melde deg på dersom du kjenner at du har lyst. Ta med deg eget strikketøy om du vil, eller lån eller kjøp pinner og garn av meg.

Dette blir veldig hyggelig og jeg gleder meg til å åpne studio for dere.

VELKOMMEN!

 

Villstrikk er å strikke med naturmaterialer og tilstedeværelse. Uten oppskrift men med bevissthet, intensjon og inspirasjon fra naturen, samt motet til å utforske sin egen kreativitet.

villstrikk_yorba retreat-018.jpg

Kreativitet er å frigjøre seg, åpne opp for det som kommer og fri seg fra egne forventninger og begrensninger.

Villstrikk handler også om å la tiden virke,
akseptere at ikke alt skal gå fort, og at
man noen ganger må nøste opp i flokene før man begynner…

 
VILLSTRIKK - HÅNDFAST LIVSFILOSOFI
Hurtigvisning
VILLSTRIKK - HÅNDFAST LIVSFILOSOFI
kr 420,00
Antall:
Legg til i handlevogn
 
Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

MØBLER MED MENING

Neste
Neste

A SWEET SPOT - GLASSVERANDA AV GAMLE VINDUER