Å SAMLE PÅ FORGJENGELIGHET

Et fotografi er mange ting. Det er lys og skygge, det er en fotografs visjon, en visuell fortelling og et tidsvitne. Det kan være dokumentasjon, eller bevis på at noe har funnet sted, men det kan også være en illusjon. Uansett med hvilket blikk eller forståelse man vurderer et fotografi er det et glimt inn i en tid som allerede i det øyeblikket fotografen trykket på utløseren, ble til fortid.

Å fotografere er kanskje den umulige kunsten å samle på forgjengelighet.
Er du interessert i å lære mer om denne kunsten? Da må du lese videre for et unikt tilbud.

 
 

MESTERMØTE

Hadde det ikke vært lærerikt å vite noe mer om bakgunnen for mange av de fineste øyeblikkene verden har sett? Det siste året har jeg hatt gleden av å jobbe på et spennende prosjekt, et verdensomspennende medlemsforum for fotografinteresserte. Forumet heter MEET WORLD PHOTOGRAPHERS og de holder det de lover. Som medlem her får du ukentlig påfyll av historier, tips, fortellinger og til og med mulighet for personlig coaching, med mange av verdens beste fotografer.
Gründerne bak er norske og heter Anne Lise Flavik og Katrine Adler-Gjerde. Det vil ikke være ukente navn for deg om du er kjent med den Norske fotobransjen. De har begge lang fartstid og mye erfaring fra ulike deler av bransjen. Nå reiser de verden rundt for å intervjue og engasjere mesterfotografer fra alle verdenshjørner. Det er virkelig en stor bragd å få med seg så mange kjente navn på dette, som nå er i ferd med å bli en ganske unik portal for fotointeresserte.
Jeg har fått gleden av å jobbe med Anne Lise og Katrine gjennom hele oppstartsfasen. Jeg har designet logo og profil og bidratt med råd og tips rundt oppbygging av struktur og plattform. Lærdom om foto, og større innsikt i noen av fotografiets mange hemmeligheter har vært et gledelig frynsegode underveis i prosessen.

En annen glede er at jeg har fått mulighet til å dele innsikten med dere gjennom å tilby dere én hel måneds gratis medlemskap i Meet World Photographers.

 
 

TEST MEDLEMSSKAPET GRATIS I SOMMER

Melder du deg inn nå kan du få den første måneden gratis ved å legge inn koden 
ENJOY22 i rabattfeltet.

Du kan når som helst melde deg ut igjen, det er ingen bindingstid, så du forplikter deg ikke til noe ved å bli med.
Tilbudet er kun gyldig frem til 25. juli.

Usikker på om dette er noe for deg? Klikk her for en smakebit.

Besøk sidene her meetworldphotographers.com

Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

Å FANGE NÆRVÆR I ET NETT AV MASKER

Neste
Neste

OM Å SÅ I AUGUST