JULEMARKED I KERAMIKK VERKSTEDET

Lørdag den 8. desember er det igjen klart for julemarked i det vakre verkstedet til Ragnhild Wik (Wik Oslo). I det som en gang var en stall i Oslos gamleby, finner du det hyggeligste lokalet for et helt unikt julemarked. I år, som i fjor blir det en fin miks av ulike kunsthåndverkere som stiller opp med sine produkter.  
Dette er et julemarked med høy kvalitetsfaktor, og en fin anledning til å snakke med kunstnere, håndverkere og formgivere, og kjøpe deres unike produkter. Vi åpner dørene klokken 12 .00 og holder oppe til 18.00.

Julebordet blir vakkert med keramikk fra Wik Oslo Foto: Filippa Tredal

Julebordet blir vakkert med keramikk fra Wik Oslo Foto: Filippa Tredal

ÅRETS DELTAKERE 

De som deltar på årets julemarked er: Sara Skotte, Guri Sandvik, Mette Strøm, Beathe Hustoft, Alice Helseth,  Karen Marie Glad Visnes, Henrik Rasmussen, Liv Høgli, Mona Eckhoff Sørmo, Frøydis Pedersen /Fogg Gildeskål, Hege Osdalen Jewellery og Ragnhild Wik i tillegg til undertegnede. 

Adressen er: Schweiaardsgate 56, 0656 Oslo  Dørene åpner klokken 12.00 og stenger 18.00.

I bildegalleriet under finner du et lite utvalg bilder fra de ulike utøvernes produksjon. Jeg kan ikke garantere at alt dette er med på lørdagens marked, men det er ment som en visuell presentasjon av de ulike deltakerne.

Er du av de som liker å kjøpe håndlagede produkter til jul kan jeg på det varmeste anbefale deg å ta en tur til Wik Oslo sitt verksted førstkommende lørdag. Det blir mye vakkert å glede seg over. 
Jeg håper vi sees!