ET FORKLE - MANGE BRUKSOMRÅDER

HÅNDSYDDE FORKLER I ØKOLOGISK LIN

SlowDesign_matpaabordet.jpg-035.jpg
SlowDesign_matpaabordet.jpg-042.jpg
SlowDesign_matpaabordet.jpg-018.jpg

FORKLEET ER ET MILJØVENNLIG PLAGG

Det praktiske plagget forkle er i ferd med å få en renesanse etter hvert som bevisstheten rundt miljø og bærekraft brer seg i stadig flere miljøer. Både fordi det er blitt mer status å gjøre ting selv, og fra bunnen, men også fordi det å ta på seg et forkle når man skal gjøre noe som kan innebære søl, enten det er matlaging, maling, plantefarging eller noe annet, faktisk er smart. Du sparer klærne dine for klesvask og potensielt ikke vaskbare flekker som bidrar til å forkortne klærnes levetid.

Forklene som Ina fra mat på bordet, og jeg har utviklet sammen er i tillegg håndlaget i økologisk lin og designet på en måte som gjør at du kan bruke de på mange ulike måter. Dermed kan du ha ett forkle til flere behov, og det samme forklet kan tilpasses flere størrelser og kroppstyper. Forøvrig er det så enkelt som mulig. Det er sydd i ubehandlet kraftig steinvasket lin, (som nevnt økologisk). Tyngden gjør at forklet faller pent langs kroppen, og med råsømmer i enten brun eller naturhvit farge. Sømmene er sydd noen millimeter inn på kanten så etter første vask vil forklet få en vakker rufsete kant.

Du kan lese mer om produksjonsprosessen her.

ET FORKLE - MANGE STILER

Jeg elsker ting som er enkle og fleksible. Derfor ville jeg designe et forkle som kunne brukes på mange måter. Vi har alle ulike kropper og preferanser og med de ulike måtene og bruke forklet på vil du forhåpentligvis finne en måte som gjør at det passer deg godt. Stroppene kan henge over skuldrene i kryss eller rett over, du kan feste de i den øverste hempen, den nederste, eller kanskje begge to alt ettersom hvor stor du er, eller hvor tett på kroppen du liker at det sitter. Hvis du vil ha det rundt livet i stedet for over skuldrene kan du feste det gjennom hempene og knyte det i en sløyfe foran eller bak. Det er i det hele tatt mange muilgheter

KJØP FORKLET HER

Håndsydd forkle i økologisk lin
kr 849,00
APRON SEAM COLOUR:
Antall:
Legg til i handlevogn
Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

EN MULIGHET I FORKLEDNING

Neste
Neste

NYBAKT SPELTBRØD PÅ ELTEFRITT VIS