VINTERSTRIKK

VILLSTRIKK FOR DEN VILLE VAKRE SNØEN

Jeg hørte at alle snøen vi ser på tv skjermene fra Kina OL er kunstsnø. Det har gått enorme mengder vann (også grunnvann) og energi med for å produsere kunstig snø som idrettsutøverne kan konkurrere på. Også snøen du ser utenom, i fjellene er produsert og dandert til pynt slik at det skal gi fine vinterbilder fra fjell som ikke lenger dekkes av naturlig snø.

Også i Norge er det i stadig større grad mangel på snø, og kunstnø er blitt så vanlig at begrepet “villsnø” har kommet inn i ordforrådet for å betegne naturlig, ikke maskinprodusert snø. Jeg er veldig glad i den norske vinteren og tanken på at vi ikke kan ta snø for gitt i fremtiden er tung.

Kanskje er det for sent å stoppe prosessen, kanskje kan ikke jeg som indvid gjør noen som helst forskjell fra eller til, men jeg kan i alle fall sette pris på snøen så lenge den finnes. Jeg kan nyte dens kjølige skjønnhet, alle teksturene, dens uendelige mønstre og setter pris på hvert eneste snøkrystall som passerer min nesetupp.

Februar er den fineste delen av vinteren. Dagene blir lenger, solen varmere, men stjernehimmelen føles fortsatt nærmere enn ellers om kveldene. Denne vinterferien drar jeg til fjells for å gå på ski, villstrikke. Jeg skal bevege meg i den hvite, vakre snøen, og prise vinteren.

Jeg har med meg nydelig håndspunnet garn fra britanord og mykt blankt ufarget mohairgarn fra Telespinn, og vil dedikere min ville vinterstrikk til snøen, den ekte ville snøen, la meg inspirere av teksturene, glansen i snøkrystallene når sola skinner på de, eller den myke følelsen fra tåka som driver over viddene. Jeg skal strikke med intensjon og tilstedeværelse og holde hjertet åpent, i håpet om at vi måtte få beholde den ville vakre, ekte snøen.


Dersom du ikke har kjøpt hørt om villstrikk kan du lese mer her. Dersom du har lyst til å kjøpe min Villstrikk bok før ferien gir jeg deg 30% rabatt på den nå hvis du lover å elske snøen litt du også .

Skriv elskedevillsnø i rabattfeltet når du bestiller så får du din rabatt på boka du også.
Del gjerne tilbudet med noen du tror kunne ha glede av det.

Ikke hørt om villstrikk? Du kan lese mer her.

VILLSTRIKK - HÅNDFAST LIVSFILOSOFI
Hurtigvisning
VILLSTRIKK - HÅNDFAST LIVSFILOSOFI
kr 420,00
Antall:
Legg til i handlevogn


Marianne Vigtel Hølland

Slow Design Studio is a creative studio, working to counteract fast life and the disappearance of local traditions. Through a Slow approach to design and communication, I want to promote reflection and a more conscious approach to how the everyday choices you take has consequences, for yourself and others. Slow Design is not a pace, it is a mindset.

http://www.slowdesign.no
Forrige
Forrige

KUNSTERNE PÅ KRAFTVERKET

Neste
Neste

BADSTURITUALER