VISUELT VERKSTED

Har du lyst til å prøve deg som keramiker?  Kjenne hvordan det er å forme noe med egne hender? Eller har du bare lyst til å være med på en hyggelig kveld i vakre omgivelser? 

∞ 

Velkommen til et annerledes keramikkurs i regi av Wik Oslo og Slow Design Studio. På verkstedet  til Ragnhild Wik vil du skape ditt eget objekt i keramikk og delta i samtaler rundt temaer som estetikk og skjønnhet, symboler og verdivalg.

Foto: Anne Andersen

Foto: Anne Andersen

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Vi samles rundt langbordet i Ragnhilds vakre verksted, på loftet av en 200 år gammel stall. Her vil du få jobbe med å utforme ditt eget objekt i leire.  Vi tror på gleden i å bruke hendene, utforske egen kreativitet, prøving og feiling. Objektene vil måtte brennes og ferdigstilles av Ragnhild så du vil ikke få de med deg hjem samme kveld. 

Fordi vi har tro på at mat og drikke uløselig henger sammen med sosial hygge blir det servert økologisk suppe og brød, med noe godt i glasset til. 

 

 

OPPDATERING: 
Alle verkstedkveldene er fulltegnet. Hvis du ønsker å bli informert dersom det allikevel skulle bli ledige plasser, eller vi setter opp flere kurskvelder,  kan du legge igjen e-post adressen din her. Det er selvsagt helt uforpliktende.

Name
Name
Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.

Foto: Filippa Tredal.